Workshops en trainingen.

Mijn aanpak

Over Machiel en Goedwijs projectmanagement BV

Aangenaam! Ik ben Machiel Huizenga, drijvende kracht achter Goedwijs projectmanagement BV. Opdrachtgevers help ik graag met opgaven die bijdragen aan een aangename, duurzame en rechtvaardige samenleving. Vanuit Goedwijs projectmanagement BV leid ik projecten in ruimtelijke planvorming, mobiliteit, landschap, cultuurhistorie, klimaat en organisatieontwikkeling. Ik ben mijn opdrachtgevers dankbaar dat zij mij kansen bieden om mij in dit brede werkveld te ontwikkelen.

.
Machiel Huizenga

Ervaring als ambtenaar, consultant, teamleider en ondernemer combineer ik met enthousiasme, gedrevenheid en energie. Het verbinden van mensen, belangen, ideeën en disciplines is in veel projecten noodzakelijk om tot succes te komen. Dat is wat ik kan en waar ik plezier aan beleef. Ik beschik over gevoel voor politieke en bestuurlijke belangen en schakel gemakkelijk tussen de bestuurstafel en de keukentafel. Met gedrevenheid en passie bijt ik mij graag vast in een project. Ik sta voor de afspraken die ik met jou maak.
 Blij ben ik met een groot netwerk van collega’s waarmee ik samenwerk, afhankelijk van de competenties die nodig zijn om uitdagingen tot een vruchtbaar eindresultaat te brengen.

Mijn aanpak richt zich op:

Betrokken

Betrokkenheid van en draagvlak onder betrokken stakeholders.

Effectief

Effectief samenwerken is basis voor ons goede resultaat. Daarom maken we wat goed gaat of beter kan met elkaar bespreekbaar.

Mensen

Elkaar inspireren door openheid, kritische reflectie, nieuwe ideeën, alternatieve aanpakken en humor.

Verbinden

Verbinden van mensen, belangen, disciplines en kennis. In complexe projecten is dit nodig om tot projectresultaat te komen.

Mensen over Machiel & GoedWijs

GoedWijs samenwerken

Ik ga graag de samenwerking met je aan. Mijn inzet is om samen plezier te beleven aan de samenwerking, van elkaar te leren, elkaar te inspireren en samen het resultaat te behalen waar we trots op zijn.

Ingrediënten voor goede samenwerking zijn:

  • Geven en ontvangen van vertrouwen;

  • Regelmatig toetsen van de kwaliteit die ik lever aan jouw wensen en behoeften;

  • Jouw belang, dat voorop staat in onze samenwerking;

  • Elkaar inspireren door openheid, kritische reflectie, nieuwe ideeën, alternatieve aanpakken en humor;

  • Delen van enthousiasme, plezier, kennis, vaardigheden en maatschappelijke betrokkenheid. Na afloop van een project bepalen we daarom samen hoe we 1,5% van de omzet van het project besteden aan een goed doel.

Recente projecten

Herinrichting Kermisexploitantenterrein

Bekijk project
.

Spoorzone Leeuwarden

Bekijk project
.